Правозахиснику Василю Нагорному хочуть присвоїти звання «Почесний громадянин міста Луцька»

30 Червня 2020, 13:12
Василь Нагорний 4930
Василь Нагорний

Представники громадських організацій та ініціатив Луцька передали звернення в міську раду щодо присвоєння волинському адвокату і правозахиснику багатьох бійців 51-ої ОМБ Василю Нагорному звання «Почесний громадянин міста Луцька». 

Документи передали від імені ГО «Принцип». Відбулося це 30 червня.

Вперше в історії міста Луцька вибір «Почесного громадянина міста Луцька» зробила громада. Кандидатуру Василя Нагорного підтримали 15 відомих і поважних громадських організацій, а також понад 250 лучан.

Голова «Принципу» Віктор Грисюк каже, що дуже важливо, аби громада в Луцьку вирішувала, хто має носити звання почесного громадянина.

Очільниця ГО «Розвиток мікрорайонів міста» Наталка Грушка зауважила, що Василь Нагорний – один із тих людей, хто ушанований цього звання.

«В той час, коли країна не знала, що робити з нашими бійцями, які були покалічені і мали проблеми, Василь Нагорний першим зробив клич і зберіг багато життів. І багато зробив для нашого Луцька», наголосила Наталія Грушка.

Всі, хто підтримав кандидатуру Василя Нагорного переконані, що він заслуговує на це.

Читайте також: До середини липня в Музеї Корсаків можна оглянути виставку «Хроніки чумного року»

Коментарі
30 Червня 2020, 17:32
Дякуємо за медіа підтримку наших ініціатив!<br/>Попереду ще багато роботи, однак ми впевнені, що РАЗОМ ми зможемо подолати будь-які перепони!<br/>Ми боремось за те, аби люди були не просто &amp;quot;глядачами&amp;quot;, а самі брали активну роль у суспільному житті нашої країни!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром