Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter

Бізнес-академія проводить відкритий вебінар щодо перевірок по харчовій безпеці

10:24 30.06.2020
2179

Бізнес-академія РМВА з 30 червня проводить відкритий вебінар по HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) «Перевірки по харчовій безпеці. Детально по актах 446 і 447».

Про це повідомляють організатори.

На вебінарі дадуть покрокові відповіді на питання до кожного пункту нових актів перевірки Дердпродспоживслужби з практичними матеріалами; розкажуть, що потрібно знати, коли до вас прийшли з направленням на перевірку; роз’яснять, що потрібно пам’ятати підприємцю.

Спікером вебінару буде Юлія Генсіровська, керівник проєкту по впровадженню HACCP у мережі супермаркетів «Наш Край» та SPAR UA, 17 років в Нестле, з них 10 років фахівцем з безпечності харчових продуктів, лідером НАССР команди, аудитор системи ISO 22000, спеціаліст з екології та охорони навколишнього середовища, аудитор системи ISO 14000 eкологія та ISO18000 охорона праці.

Реєстрація за посиланням. Тривалість з 15:00 до 17:30. Вартість 200 гривень.

Довідково:

НАССР - Hazard Analysis Critical Control Points – система, що дозволяє передбачити оцінити ризики і запобігти випуск небезпечної харчової продукції, тим самим, забезпечити споживачам гарантії безпеки продукції. Система НАССР є науково-обґрунтованою системою, яка дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації і контролю небезпечних факторів: біологічного, хімічного і фізичного походження, починаючи від сировини до обігу та споживання готової продукції.

На сьогодні застосування принципів НАССР є обов'язковою вимогою законодавства ЄС, США, Канади, Японії та багатьох інших розвинених країн світу.

Читайте також: У Луцьку відбувся перший бізнес-форум онлайн: поради про HR в час коронакризи

Загрузка...
Загрузка...
Коментарі
8 липня
Сьогодні
Вчора
06.07.2020
05.07.2020