У Княгининку відкрили поліцейську станцію

27 Червня 2020, 17:26
У селі на Волині відкрили поліцейську станцію 5889
У селі на Волині відкрили поліцейську станцію

У селі Княгининок відкрили поліцейську станцію, де три місяці працює новий шериф.

Волинь – серед областей, які першими долучилися до проекту «Поліцейський офіцер громади», що стартував восени 2019. Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

До Княгининівської громади входить 9 населених пунктів, де проживає понад 9 тисяч людей. Сільська рада надала приміщення для роботи поліцейського офіцера громади, зробила ремонт, закупила офісні меблі і оргтехніку.

«На це з бюджету громади виділили 200 тисяч гривень», – розповідає секретар сільської ради Віта Ковальчук.

Шерифом громади став Денис Суринович. Правоохоронець розповів: в органах внутрішніх справ із 2012 року. Розпочав службу дільничним інспектором міліції. Пройшов переатестацію, взяв участь у проекті: навчався у Львові, стажувався у Кіровоградській області і повернувся на Волинь у статусі старшого дільничного офіцера поліції.

«Люди – різні. До кожного потрібно знайти підхід своєрідний.На даний час тілесні ушкодження, люди, які зловживають алкоголем з’ясовують стосунки між собою»,  – розповідає шериф.

На Волині, як розповів виконувач обов’язків керівника сектору із взаємодії з громадами Нацполіції Волині Роман БОгдан, працює 30 поліцейських офіцерів у 25 територіальних об’єднаних громадах. У громадах краю не вистачає ще 5 шерифів.


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром