Як у Луцьку святкували День молоді під час карантину

27 Червня 2020, 11:48
Як у Луцьку святкували День молоді під час карантину 4272
Як у Луцьку святкували День молоді під час карантину

Напередодні Дня молоді у Луцьку відбулася пізнавально-творча вечірка «Літо на вулиці».

Захід пройшов у п’ятницю, 26 червня, на території креативного простору « Озерний вітер». Організаторами дружніх посиденьок виступив Молодіжний центр YouthСфера.

До слова, «Озерний вітер» – молодіжний простір, який був організований на території будинку відомого волинського поета Олега Покальчука.

Дружні посиденьки, поетичні читання, пісні під гітару та навіть імпровізований дебатний клуб – усе це чекало на гостей вечора.

Поетка Катерина Рубан поділилася, що її вірші – це, перш за все, рефлексії стосовно світу та переживання через війну.

«Це можуть бути емоції, які я не можу виразити інакше, записую їх, і вони перетворюються на вірші», – розповіла Катерина. 

Дівчина також поділилася, що писати почала ще у 16 років, але потім була перерва тривалістю у 10 років. Дівчина вирішила, що не зможе писати, як Йосип Бродський, тому покинула це.


Гості не просто релаксували на свіжому повітрі, вони мали змогу додати свою частинку до творення вечора. Кожен охочий міг висловити власну думку, поділитися емоціями за допомогою «вільного мікрофону».

«Я прийшла на цей простір вперше, дуже хвилювалася, адже потрібно було встигнути після роботи. Думала, що тут будуть тільки організатори і журналісти, але я помилилась, є дуже цікаві творчі люди. Я думаю, що таких подій повинно бути дуже багато», – розповіла гостя Анна Глущук.

На заході був певний дрес-код – захисна маска. При вході усі проходили температурний скрінінг  та отримували буклет про те, як вберегтися від коронавірусу.

Катерина СІТОВСЬКА

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром