Закривати дитсадки немає причин, – начальниця управління освіти Зіновія Лещенко

26 Червня 2020, 17:32
Закривати дитсадки немає причин, – начальниця управління освіти Зіновія Лещенко 3708
Закривати дитсадки немає причин, – начальниця управління освіти Зіновія Лещенко

Луцькі дитсадки немає потреби закривати, – впевнена начальниця управління освіти Зіновія Лещенко.

З її слів, ситуація із захворюваністю на COVID-19 серед працівників міських садочків контрольована. Про це пише Суспільне.

Нагадаємо, напередодні коронавірус лабораторно підтвердили у двох працівників луцького дитсадка №37. Днем раніше, COVID-19 виявили у викладачки музики дитсадка №36. Ці два заклади закрили. Решта працює у звичному режимі.

«Позиція міської влади така, щоб піти назустріч батькам, задовольнити потреби дітей в перебуванні в садках, створити умови батькам щоб вони могли працювати. Ми спілкували з представниками Держпродспоживслужби, лабораторного центру», – каже Зіновія Лещенко.

Нині працівниці дитсадка №37 в інфекційній лікарні. Зіновія Лещенко говорить: контактним особам провели ПЛР-тестування, інших випадків захворювання не виявили.

«В інших осіб є гайморит, є ангіна, є тиск високий. Вони всі пройшли тести, всі здорові і діти здорові і зрештою той період в який би інші захворіли пройшов», -– розповіла начальниця міського управління освіти.

Як розповіли в управлінні освіти, нині з 11 тисяч луцьких дошкільнят дитсадки щодня відвідує в середньому дві з половиною тисячі дітей.

Читайте також: У Луцьку на карантин закриють два дитсадки

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром