Пасічник, молочар, садівник: в Боратинській громаді шукатимуть найкращих

26 Червня 2020, 15:18
Пасічник, молочар, садівник: в Боратинській громаді шукатимуть найкращих 3786
Пасічник, молочар, садівник: в Боратинській громаді шукатимуть найкращих

У Боратинській громаді оголосили конкурс для пошуку унікальних «Я», адже сила ОТГ – це люди.

Метою конкурсу є пошук тисяч унікальних «Я», не схожих один на одного особистостей, історії яких дивовижні, а майстерність та відданість справі надихають. Про це йдеться на сайті громади.

Раніше ми вже писали про три номінації конкурсу, в яких визначатимуть найкращих. Тепер оголосили про ще три номінації: «Пасічник громади», «Молочар громади», «Садівник громади».

«ПАСІЧНИК ГРОМАДИ»
Ми – громада, як великий вулик, у якому трудяться для блага людей. Хочемо дізнатися про справжніх бджіл та бджолярів нашої громади. Шукаємо людей, які мають пасіку і трудяться на рівні з «Божою комахою», добуваючи еліксир здоров’я та молодості.

«МОЛОЧАР ГРОМАДИ»
На жаль, сьогодні ця справа стає рідкістю, але ми знаємо, що серед жителів нашої громади ще є віддані господарі, які не уявляють життя без домашньої, корисної, смачної молочної продукції без ГМО. Молочарі, познайомте нас зі своїми «Миньками», «Рабульками», «Ласунками»…, а ми розкажемо про вас, вразивши країну надоями ваших підопічних!

«САДІВНИК ГРОМАДИ»
«Був би сад, а солов’ї прилетять». Якщо ви створили свій «райський сад», гілки ваших дерев гнуться від налитих яблук і слив, ваше обійстя – справжня окраса вулиці чи села, ми хочемо познайомитися і розповісти усім про ваше рукотворне диво природи.

Якщо в якомусь із цих описів ви впізнали себе, або знайому вам людину, напишіть на електронну пошту [email protected] або телефонуйте за номером 095 708 4015.

Читайте також: У Боратинській громаді шукають унікальних «Я»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром