У Луцьку проведуть експериментальне святкування Дня молоді

26 Червня 2020, 14:57
У Луцьку проведуть експериментальне святкування Дня молоді 4448
У Луцьку проведуть експериментальне святкування Дня молоді

Лучан запрошують долучитися до експериметального святкування Дня молоді, яке проведуть у спальному районі проспекту Молоді.

Про це анонсували на сторінці Департаменту сім'ї, молоді та спорту міської ради.

До цієї ідеї попередньо погодилися долучитися молодіжні громадські організації, спортивні установи, мистецькі об’єднання, молодіжні працівники та працівниці нашого міста. Згідно з попереднім плануванням, під час святкування передбачене функціонування трьох напрямків: мистецтво, спорт та громадянське суспільство.

Загалом мова йде про більше 20 локацій на різні смак та види активностей.

«У День молоді ви зможете зіграти у вуличний волейбол, фрізбі, настільні ігри, флорбол, взяти участь у спортивних естафетах та повправлятися у стрільбі з луків, виїхати на проспект на роликах, скейтах чи самокатах, відвідати літературні та мистецькі події, пройти квест «Цілі сталого розвитку» тощо», – анонсують організатори. 

У зв’язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією, святкування Дня молоді вирішили відтермінувати та перенести на 12 серпня – Міжнародний день молоді. До того часу триватиме дистанційне планування та підготовка сценарію, тому усі охочі долучитися можуть писати та телефонувати до Департаменту щодо пропозицій.

Читайте також: ЦНАП Боратинської громади розбудовує діалог з мешканцями

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром