Волинські рятувальники допомагають колегам з Карпатського регіону

26 Червня 2020, 15:55
2948

Зведений загін підрозділів Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області працює над виконанням завдань з подолання наслідків підтоплення населених пунктів та територій у Карпатському регіоні та надання допомоги потерпілим.

25 червня волинські рятувальники відкачали майже 1000 метрів кубічних з підтоплених підвалів об’єктів соціальної сфери, житлових будинків та господарських споруд. Про це повідомили у пресслужбі волинських рятувальників.

Нагадаємо, до зведеного загону увійшли сили та засоби аварійно-рятувального загону спеціального призначення (Луцьк), Першого державного пожежно-рятувального загону (Луцьк), Ковельського міськрайонного відділу, Третьої державної пожежно-рятувальної частини (Рожище), Шостої державної пожежно-рятувальної частини (Ківерці) Управління ДСНС України у Волинській області.

Волинські рятувальники відкачали воду з підвалу лікарні у Тисменицькому районі Івано-Франківської області, школи та житлових будинків у місті Галич, у селі Павлівка – з підвалу школи, у Рогатинському районі – з присадибних ділянок та колодязів.

26 червня рятувальники Волині працюють, зокрема, у селі Придністров’я, яке відрізане від транспортного сполучення – човнами будуть забезпечувати доставку харчів та необхідних матеріалів у село. У разі потреби волинські рятувальники забезпечать і евакуацію місцевого населення.

Роботи з ліквідації наслідків тривають.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром