«Яровиця» пропонує квартири євроформату за вигідною ціною

26 Червня 2020, 12:13
«Яровиця» пропонує квартири євроформату за вигідною ціною 4210
«Яровиця» пропонує квартири євроформату за вигідною ціною

Чи відомий Вам  формат житла під назвою квартира-«євродвійка»? На сьогодні це один з найперспективніших видів житла. Чому? Давайте розбиратися.

Як видно з назви, квартири євроформату з'явилися в Європі орієнтовно в 70-х роках ХХст. Якщо у нас вони поки займають не більше 3% ринку, то в нових будинках Барселони, наприклад, вони складають до 70% загальної частки.

Як же вони виглядають? Ми звикли до двох форматів  квартири з окремими кімнатами і студії, де кухня, вітальня і спальня розташовані в єдиному просторі.

Євродвійки ж об'єднують кращі властивості цих двох видів і представляють новий, гібридний формат. Кухня і вітальня в них об'єднані, але при цьому є ізольована спальня.

Переваги таких квартир суттєві:

  • Об'єднаний  простір дозволяє планувати без зайвих коридорів, тому площа таких квартир небагато менше звичайних «двійок», що дозволяє знизити вартість.
  •  Без «порожніх» зон. Планування євродвійки розраховується так, щоб кожен метр площі не стояв без діла і мешканці не переплачували за коридори і переходи.  У звичних квартирах основна частина припадає на житлові кімнати і розмір кухні не дозволяє в ній з комфортом приймати гостей. Так що спальня, крім свого основного призначення, починає виконувати функції вітальні, робочого кабінету і навіть дитячої в результаті жодного повноцінного приміщення. У євродвійках - всі функції можна віддати великому загальному приміщенню, а в спальні спокійно усамітнюватися. Також такий формат буде зручний молодій мамі: поки вона займається господарськими справами на кухні, дитина буде під її наглядом в зоні вітальні, що важко здійснити з ізольованими кімнатами.
  • Трансформація і більше можливостей для дизайну. Євродвійки легко адаптовувати під потреби мешканців. У них більше світла і «повітря», що позитивно відображається позначається на самопочутті людини.

Отже, майбутнє за євроформатом.

Житловий комплекс «Яровиця», що знаходиться в центрі Луцька, має цікаві пропозиції квартир-євродвійок за ціною однокімнатної квартири, де ви матимете можливість самостійно планувати свій простір.

Наприклад, центром квартири можна зробити кухню, щоб проводити вільний час разом з сім’єю, приймати гостей, відпочивати у вихідні та вечірні години. Відсутність перегородки між кухнею і вітальнею перетворить приміщення в простір, де легко розмістяться великий обідній стіл, дивани, крісла, телевізор і все, що душа забажає.

А можна, навпаки, зону приготування їжі відгородити, а вільний простір зонувати на комфортні спальню та вітальню. І ще залишиться місце для шафок та диванчика у приймальній.

А ще, євродвійки у Яровиці дуже ефектні, тому що окрім можливості вільного планування, мають панорамні вікна з краєвидом на Стир.

Ознайомитись з євродвійками можна, завітавши в консультаційний центр Яровиці. Телефонуйте: 050 402 05 05 або дізнавайтесь деталі на сайті


 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром