У Боратинській громаді шукають унікальних «Я»

26 Червня 2020, 09:33
3593

У Боратинській громаді оголосили конкурс для пошуку унікальних «Я», адже сила ОТГ – це люди.

Про це йдеться на сайті громади.

Тисячі унікальних «Я», не схожих один на одного особистостей, історії яких дивовижні, а майстерність та відданість справі надихають. В громаді готові познайомити країну з жителями Боратинської громади, привідкривши двері у світ людей зі своїм унікальним «Я».

Тому в громаді розпочинають масштабний проєкт. Оголосили конкурс для пошуку унікальних «Я» Боратинської громади.

Номінації:

«МАЙСТЕР ГРОМАДИ»

Людина, яка любить і вмієте майструвати, може власноруч сконструювати будь-який «агрегат». Хочуть дізнатися про таких «майстрів на всі руки», які мають унікальні доробки, зроблені власними руками (трактор, автомобіль, енергоефективні прилади, електробайк, приладдя для господарства тощо)

«КОНДИТЕР ГРОМАДИ»

Людина, яка захоплюється приготуванням кондитерських виробів, може годинами проводити час, створюючи нові кулінарні шедеври, а односельчани вже не уявляють святкового столу без її смаколиків-витворів мистецтва.

«ЕКСКЛЮЗИВ ГРОМАДИ»

Людина, рід діяльності якої вражає, про яку, можливо, і гадки не мають, яка має цікаву та неординарну професію або хобі – власник/власниця незвичного фаху.

Якщо в якомусь із цих описів ви впізнали себе або знайому вам людину, напишіть про це на електронну пошту: [email protected] або телефонуйте за номером 095 708 40 15.

Читайте також: У Музеї Корсаків відкрили нову виставку «Хроніки чумного року»

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром