Луцькі нацгвардійці повернулися додому

31 Березня 2017, 20:26
2186

До Луцька у військову частину 1141 Національної гвардії України після 2,5 місяців перебування у зоні антитерористичної операції на ротацію повернулася понад сотня бійців.

Зустрічали військовослужбовців на плацу частини товариші по службі та рідні 31 березня, пише ВолиньPost.

Ще до повернення нацгвардійців на плацу зібралися десятки людей, які чекали понад 2,5 місяці чекали на нагоду зустрітися із близькими, друзями чи знайомими. Чи не найнетерплячішіми були діти із квітами та синьо-жовтими прапорцями, які вчергове перепитували, коли вже приїде тато. До слова, разом із чоловіками на Сході відбувала службу й одна жінка - військовослужбовець.

Після того, як військові під звуки оркестру приїхали до частини, їх урочисто привітав керівник. Командир військової частини 1141 Василь Гуртовський подякував хлопцям за добру службу.

«Ви вкотре довели, в першу чергу самі собі, і державі нашій, що ви справжні патріоти та з великої букви професіонали своєї справи», - сказав начальник частини та подякував підлеглим за роботу.

Після цього військовим вручили подяки, а один із солдатів отримав вітання до дня народження.

Заступник очільника Нацполіції області Сергій Козак зауважив, що без бійців на Волині було дещо неспокійно, але завдяки поверненню ситуацію з безпекою на вулицях міста й області вдасться покращити.

Після завершення урочистостей на всіх чекала найприємніша частина, на яку усі нетерпляче чекали. Бійці кинулися обійматися із рідними, фотографуватися на згадку та приймати вітання від колег.




















 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром