У Луцьку на коронавірус захворіла працівниця дитсадка №37

24 Червня 2020, 17:48
Фото ілюстративне 4227
Фото ілюстративне

На коронавірус захворіла ще одна працівниця дитячого садка у Луцьку. Мова про дитсадок №37.

Про це йшлося під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеозв’язку, яку провів перший заступник міського голови Григорій Недопад, інформують на сайті Луцькради.

Ситуацію із захворюванням на коронавірус працівниць закладів дошкільної освіти №36 та №37 прокоментувала начальниця управління освіти Зіновія Лещенко. За її словами, ситуація непроста, але контрольована.

«Одна з інфікованих дізналася про хворобу, перебуваючи у відпустці. Інша теж не була у контакті з дітьми. Проконсультувавшись із спеціалістами обласного лабораторного центру МОЗ, поки не бачимо підстав для припинення роботи дитячих садочків. Їх відвідують більше двох з половиною тисяч дітей, адже батькам потрібно виходити на роботу», – додала Зіновія Лещенко.

Григорій Недопад доручив управлінню освіти спільно із працівниками лабораторного центру МОЗ провести додаткові перевірки у закладах, де було виявлено захворювання.

Нагадаємо, у луцькому дитячому садку №36 виявили інфікування коронавірусом в музичного працівника. Про це на онлайн-брифінгу повідомила Головна держава санітарна лікарка Волинської області Наталія Янко.

Читайте також: У Луцьку працівниця з COVID-19 приховувала свої симптоми

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром