На водія, який їздив по тротуарах в парку, склали адмінпротокол 

24 Червня 2020, 15:43
На водія, який їздив по тротуарах в парку, склали адмінпротокол  3397
На водія, який їздив по тротуарах в парку, склали адмінпротокол 

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який рухався по тротуару в одному з парків Луцька.

Днями у соціальних мережах поширили відео, на якому водій Mercedes-Benz 220 рухався по тротуару в одному з парків Луцька, чим порушував правила дорожнього руху та наражав пішоходів на небезпеку. Про це інформує пресслужба патрульної поліції у фейсбуці. 

Інспектори патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль, за кермом якого перебував 24-річний водій. Поліцейські здійснили адміністративне провадження, врахувавши всі матеріали справи та пояснення водія. Останній повідомив, що дійсно керував транспортним засобом.

На водія автомобіля Mercedes-Benz 220 патрульні винесли постанову за вчинене адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 122 (Порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.

Читайте також: На Грушевського п'яний водій хотів відкупитися від поліції п'ятьма тисячами гривень

Коментарі
25 Червня 2020, 10:10
В неділю близько 18.00 на вулиці Гордіюк громадянин викликав швидку, на вулиці іншому чоловіку стало погано. На привеликий подив з швидкою приїхав автомобіль з трьома поліцейськими. Громадянин, мабуть, спитав чому вони приїхали, коли їх ніхто не викликав. Реакція поліцейських була шокуючою. Вони стали крутити чоловіку руки і вдягати наручники. Чоловік намагався вивільнитися, але неадекватний поліцейский копнув його ногою в живіт, чоловік обмяк. Але поліцейський ще зі всієї сили наступив йому на голову, чоловік втратив свідомість. Поліцейські затягли його в машину без свідомості і повезли, незважаючи на те, що море свідків бачили це і просили не чіпати чоловіка і нікуди не везти. Через пару годин чоловіка відпустили. Але швидку довелося викликати вже для нього. Медики діагностували два зламаних ребра, струс мозку, множинні синці по тілу. Нехай пресслужба патрульної поліції у фейсбуці проінформує про цей випадок. Свідки цієї події,в основному пенсіонери і діти, і зараз в шоці від дій поліції. Нажаль, не встигли зняти на відео.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром