У суді над Мігасом, який покалічив підлітка, оголосили перерву

31 Березня 2017, 17:11
1866

Луцький міськрайонний суд оголосив перерву в судовому засіданні у справі Володимира Мігаса, який в стані алкогольного сп’яніння збив автівкою підлітка на пішохідному переході.

Про це повідомили під час судового засідання у п’ятницю, 31 березня, пише ВолиньPost

Суддя Михайло Квятковський розповів, що в попередньому судовому засіданні оголосили перерву, з надією, що постраждалий Владислав Андрушків з’явиться на наступне судове засідання. Але суд подавав запит у лікарню, де лікується хлопець, і у відповідь отримав лист, що стан у хлопця важкий. 

Також на попередньому судовому засіданні суддя ухвалив клопотання заслухати в суді свідків події. Але свідки на засідання не з’явилися і, за словами прокурора, ще лікуються. Представник постраждалої сторони заявив, що свідкам необхідно близько 3 місяців для того, щоб пройти лікування та з’явитися на судове засідання. 

Прокурор клопотав, щоб продовжити Мігасу строк дії обов’язків про застосування запобіжного заходу у вигляді застави, також Мігасу не можна відвідувати розважальні заклади та заклади громадського харчування. 

Адвокат обвинуваченого заявив клопотання про долучення письмових доказів у справі, а саме чеків, які доводять, що Мігас відшкодовує кошти мамі постраждалого. Також адвокат надав договір, укладений із дружиною Мігаса та госпіталем у Льовові, де лікується Андрушків. В договорі передбачено, що дружина Мігаса оплачує лікування постраждалого. 

Суд оголосив перерву в судовому засіданні до 10:00 9 травня. 

Нагадаємо, що 8 грудня 2016 року, близько 11:30, 58-річний мешканець Луцького району, директор приватного підприємства Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле), збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській. Після того, як збив дитину, водій не зупинився, не надав першу медичну допомогу, продовжив рух та зачепив ще два транспортних засоби.

Читайте також: Жахлива ДТП на Дубнівській: оприлюднили відео з камер спостереження.

Постраждалий, шістнадцятирічний Владислав Андрушків, учень правознавчого коледжу тривалий час перебував в реанімації у важкому та нестабільному стані.

Станом на 20 січня лікарі все ще не наважувалися прогнозувати, коли юнак вийде з коми. Наразі відомо, що юнак знаходиться без свідомості у стабільно важкому стані.

10 грудня 2016 року відбулося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу у справі Володимира Мігаса. Суддя міськрайонного суду Ігор Ясельський ухвалив рішення застосувати до Володимира Мігаса запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб, допоки не буде внесена застава в розмірі 275 тисяч гривень.

Читайте також: Адвокат винуватця аварії на Дубнівській кавував з прокурором і слідчим перед судом.

Коментарі
01 Квітня 2017, 02:49
Яб того Мігаса за таке посадила на все життя! ГАШИК! А батькам Владислава терпіння,і нехай Бог допоможе в одужані сина!
01 Квітня 2017, 10:29
Прибити скотину
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром