Соборності: двір може засипати сміттям через несправні контейнери

31 Березня 2017, 16:25
1801

Мешканці будинку на проспекті Соборності, 4 другий рік поспіль просять встановити навіс для сміттєвих баків, що розраховані на п’ять під’їздів.

Про «сміттєву» проблему Район.Луцьк повідомили місцеві жителі.

Як розповідає лучанка Ванда Оборина, мешканці будинку №4, що на проспекті Соборності, ще 29 липня 2016 року зверталися у департамент житлово-комунального господарства з проханням встановити навіс для сміттєвих баків.

«Нас запевнили, що усе зроблять, але треба виготовити проект. Попросили написати заяву на ім’я директора департаменту ЖКГ Юрія Крася. Ми так і зробили, втім, проекту так і не бачили – то зимовий період, то грошей немає», – зазначає жінка.

Наразі сміттєві контейнери – не в найкращому стані. В одного із баків – несправні колеса, які під тиском великої кількості сміття можуть зламатися і нечистоти опиняться просто на пішохідній доріжці.

«Коли почнуть вирішувати проблему? Коли станеться біда і людина опиниться під горою сміття? Чи місто на стільки багате, щоб купувати щоразу нові баки для сміття? Не краще зберегти те, що маємо? Боюся, що доведеться писати лист прем’єр-міністру Гройсману і просити виділити кошти на луцький департамент ЖКГ з подальшою перевіркою їхнього використання», – наголошує Ванда Оборина.

Натомість директор департаменту ЖКГ Юрій Крась у коментарі Район.Луцьк зауважив, що проект по встановленню навісу для сміттєвих баків уже виготовили. Проте коштів на його реалізацію поки що немає. Вирішити проблему планують під час «квітневої» сесії міськради, коли з бюджету виділятимуть гроші на благоустрій території міста.




 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром