Ковельська: п'яний батюшка «освятив» автівку в ДТП

31 Березня 2017, 07:37
11261

На вулиці Ковельській у Луцьку нетверезий священик за кермом автомобіля «Daewoo Lanos» спричинив зіткнення з автомобілем «Škoda Octavia».

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Ілля Токаренко.

Далі подаємо його допис без змін:

«Сьогодні мому товаришеві дуже пощастило. В цей святковий день, він нарешті здійснив освячення свого автомобіля. Все б нічого, але освячення пройшло дивним способом.

Троє батюшок, за кермом Святійшої вогняної колесниці України «Део Ланос», після хорошого пісного обіду (1,6 проміле у водія) направлялися по вул. Ковельській.

Не знаю по якій причині, чи то вони почули ГЛАС БОЖИЙ, чі Шкода Октавія мого товариша здалася їм ЗВІРЕМ З ПЕКЛА, но вони пішли на таран! Мій товариш тільки встиг машину поставити на ручника і кара Божа (Део Ланос) ввалила прямо в зад Октавії. Результат можете бачити на фото.

Невелика пауза після зіткнення, і Святійші повільно повиходили з авто. Порушивши головний закон святих, почали тикати моєму другові не 200 гривень а диявольсько-масонські американські доляри! По справедливості не хотілося гадощів, но ці Херувими збиралися відкупитися і їхати далі. Власник Шкоди одразу подзвонив на 102.

Патрульні приїхали одразу, та запропонували обом сторонам ДТП пройти тест, одна сторона погодилася, а Святі отці відмовилися. Прийшлося водія Ланоса везти на освідчення стану в нарко.

Двоє з Святої Тріїці залишилися з власником Шкоди чатувати авто. У більш старшого та сивішого Херувима, через кількість випитого, проявлялися ознаки одержимості, вибачте нєдєржимості і він регулярно бігав то за їх Ланос, а інколи намагався збігати за авто мого товарища. Но так-як мій товариш володіє даром Екзорцизму, то не завжди в Херувима це получалося. І ось вже на останній п`ятій годині чекання привезли Свято з Святих, де і взналося про кількість проміле в його череві, а це 1,6 проміле.

Шановні друзі, я написав у такому контексті, не для вияснень патріархатів, чи приналежності до релігій. Я не спорю що Вони може і хороші Священослужителі! Основна мета мого допису, попередити вбивць на дорозі! Незалежно чи він Святий, чи Грішний. Чи Священик, чи Лікар! Сів за кермо нетверезий – ТИ ВБИВЦЯ!».

Читайте також: Ковельська: не розминулися три автомобілі




 

Коментарі
31 Березня 2017, 13:16
ЖАХ АЛАЛОГОЛІКИ
31 Березня 2017, 15:42
За які грошики п'ють?
31 Березня 2017, 16:38
О Баївський батюшка.
01 Квітня 2017, 10:25
Мабуть машина була не освячена...
01 Квітня 2017, 23:35
А як же Московія ??????? Чого не їхні попи ???????? Не получилося цього разу ....... ураїнські священики п'ють за мир в Україні і створення Помісної Церкви - постимося . Істина віра КаНаНічна
02 Квітня 2017, 03:12
В цього батюшки московське коріння
02 Квітня 2017, 03:13
На дорозі була ожеледиця
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром