Шелеп домігся перерахунку голосів на проблемній дільниці

28 Жовтня 2015, 13:14
3691

Уже третю годину йде перерахунок бюлетенів, привезених до ТВК з дільниці № 071072, що знаходиться у 22 школі на проспекті Відродження.

Причиною перерахунку була скарга до тервиборчкому від кандидата в депутати від «Громадянського руху «Народний контроль» Михайла Шелепа. За його словами, представники комісії приїхали до ТВК з незапакованим пакетом з протоколами, що є порушенням. До речі, ця дільниця відноситься до округу № 26, де до Луцької міської ради балотувався Михайло Шелеп.

Вчора ввечері (27 жовтня) Луцька ТВК прийняла рішення про перерахунок голосів на цій дільниці. Повторний підрахунок розпочали у середу, 28 жовтня, близько десятої години ранку. Наразі процес триває, вже виявлено ряд розбіжностей у цифрах, занесених у протокол та отриманих під час повторного перерахунку.

Також виявлено кілька цікавих фактів. Зокрема «зайвий» бюлетень, до якого поки не знайшли контрольного талону; бюлетень, який помилково віднесли до недійсних, хоча він мав лише одну відмітку за одну з партій; бюлетень, який віднесли до невикористаних, хоча до нього знайшли контрольний талон, що може свідчити про те, що бюлетень був виданий і його члени ДВК мали б віднести до недійсних. Станом на 13.00 процес перерахунку триває.

Нагадаємо, ще Луцька територіальна виборча комісія прийняла ріщення перерахувати ще одну дільницю - № 071090. Про це вчора ввечері просив у своїй заяві лідер списку до облради від БПП «Солідарність» Роман Романюк.





Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром