Волинських абітурієнтів мають довозити до місць здачі ЗНО

22 Червня 2020, 14:57
Шкільний автобус 2939
Шкільний автобус

Через цьогорічні зміни в процедурі здачі ЗНО для випускників виникло чимало технічних питань. Про одну із таких розповіла головна освітянка Волині Людмила Плахотна.

Про це вона повідомила під час круглого столу на тему «ЗНО 2020. Виклики та нововведення», який відбувся 19 червня. Його організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. Про це пише «Конкурент».

Людмила Плахотна пояснила, що є дуже багато технічних питань. За підготовку до ДПА у формі ЗНО була відповідальність на органах управління освітою, але за вступну кампанію, а тепер це ЗНО, вони не відповідали.

Людмила Плахотна
Людмила Плахотна

 

«Нині всі нормативні документи прописані так, що довезення абітурієнта до пункту здачі ЗНО не передбачене шкільним автобусом. Нам сьогодні треба вводити зміни в наші місцеві підзаконні акти, адже ми маємо все ж забезпечити якось доїзд цих дітей», – озвучила Людмила Плахотна.

До того ж є проблема із доведенням окремих учнів, які змінили своє місце здачі ЗНО. Як зауважила головна освітянка області, це питання намагатимуться вирішити, аби випускники мали змогу вчасно доїхати до пунктів здачі незалежного оцінювання.

Читайте також: Вже знаємо, скільки треба дезінфекторів і масок, – завідувачка центру ЗНО

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром