Не всі учасники телепроекту «WMA» впорались з «піснями наших батьків»

30 Березня 2017, 17:44
1944

Нещодавно у Луцьку стартував кастинг, а за ним і перші ефіри музичного телепроекту «We plus Music Awards». Тепер організатори запрошують на третє шоу – в стилі Rock.

Журі проекту обрали 12-ку найкращих співаків весняного сезону, які вже майже місяць борються за перемогу.

У першому шоу учасники виконували англомовні хіти, розкриваючи свої танцювальні здібності та акторську майстерність. А от глядачі другої програми, мали змогу поринути в атмосферу «пісень наших батьків».





Нажаль, не всі учасники виклались по максимуму, через що троє з них покинули проект.




 

Інші ж учасники, які залишились у проекті, продовжують змагатися за головні призи, а саме: Музичний тур по трьом країнам Європи, грошова винагорода, відпочинок на 7 днів в Закарпатті, запис пісні на студії звукозапису «MarkovRecords», та усім учасникам подарунки від косметичної продукції «MR.Scrabber».

Нагадаємо, що одяг ведучої WMA-room  від дизайнера MANO, макіяж та зачіска від Юлії Зімохи, а над учасниками працював навчальний центр «Шлях до успіху».

Читайте також: Яскраві образи для музичного шоу «WMA» від луцьких майстрів


Також безпосередніми партнерами є: MarkovRecords, Відділ у справах сім’ї та молоді, Тося  Рабочаускас – make up studio, фотограф Саша Стеблій, Анна Тріль та Grace Model House

Інформаційні партнери: Волинській новини, Таблоїд Волині, Наш Луцьк LIFE, ВолиньПост, 0332, Район.Луцьк, Буг та ін.

Третє шоу – в стилі Rock – відбудеться 01 квітня, о 17:00, за адресою: вул. Набережна, 4 (готель «Світязь»).


 

Коментарі
31 Березня 2017, 12:34
Гарний проект. Побільше б таких у Луцьку. прекрасні люди ,які готують виконавців впродовж цілого сезону виступів. я була на виступах .Це багато позитиву. Саме на таких зібраннях мають збиратись наші діти. Молодці організатори!!!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром