Богдана Хмельницького: податкова шукала фальшиву горілку в депутатському магазині

30 Березня 2017, 14:13
2552

Фіскали перевірили підакцизну продукцію в мережі магазинів «Гроно», яку пов’язують із депутатом Луцької міськради Петром Нестеруком і звітують, що підробок не знайшли. 

Перевірку проводили фахівці управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області  в магазині «Гроно» на вулиці Богдана Хмельницького, а також під час перевірки оптових складів цієї мережі. Про це повідомляє ВолиньPost з посиланням на  ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема інспектори вказаного управління під час фактичної перевірки, що, як відомо, проводиться без попередження, перевірили на відповідність встановленому зразку марки на усій лікеро-горілчаній продукції у цьому магазині за посередництвом спеціального пристрою з ультрафіолетовим маркером. .У жодному з випадків фіскали не зафіксували найменших ознак підробки. 

Відсутність фальсифікату та продукції з підробленими акцизними марками засвідчила перевірка на оптових складах, де зберігається продукція мережі магазинів «Гроно».

Разом з тим, під час фактичної перевірки фахівці ДФС виявили деяку невідповідність цін у податкових накладних виробника тютюнової продукції, а от під час моніторингу – звірки акцизних марок, що видані суб’єкту господарювання з фактично реалізованими, порушень теж не встановлено. 

Як повідомили в управлінні контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області, триватиме ще 10 днів. Наразі стверджувати про реалізацію горілчаного фальсифікату в магазинах «Гроно» немає жодних підстав.

 

Коментарі
31 Березня 2017, 11:54
Це може той наглий депутат від БЮТ
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром