Діяльність луцької організації перевірить прокуратура

30 Березня 2017, 13:11
2230 Джерело: bug.org.ua

Депутат міськради Майя Шостак звернулася до Луцької місцевої прокуратури з проханням перевірити діяльність ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» на предмет зловживання керівництвом службовими обов’язками та нецільового використання коштів.

Такий запит вона оголосила у середу, 29 березня, під час сесії міськради.

Зокрема, депутат нагадала, що 22 грудня 2016 року постійна депутатська комісія Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства вирішила внести до плану роботи питання щодо отримання звітності роботи благодійних організацій, які співпрацюють з комунальними медичними закладами міста Луцька.

Зокрема, планували перевірити надходження та використання ними коштів, залучених від фізичних осіб. 31 січня 2017 року під час засідання профільної комісії заслухали звіти усіх благодійних організацій, окрім ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса», представники якої були відсутні на засіданні.

Представники громади, які прийшли на засідання комісії, були обурені діяльністю організації. Мовляв, представників організації неможливо знайти за вказаною адресою та отримати звіт про використання коштів.

За словами Майї Шостак, керівництво лікарняної каси ігнорує запрошення на комісію та відповідно не презентує звіт. Таку поведінку депутати розцінюють як уникнення публічності.

Зважаючи на це, депутатка просить у представників місцевої прокуратури здійснити перевірку діяльності ВОГО «Волинська обласна лікарняна каса» на предмет зловживання керівництвом службовими обов’язками та нецільового використання коштів.

Коментарі
30 Березня 2017, 17:53
Давно пора.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром