Депутат просить «прикрити» гральний бізнес

30 Березня 2017, 12:15
Фото ілюстративне 2088 Джерело: TJournal
Фото ілюстративне

Мешканці міста скаржаться на інтернет-клуби, де процвітає гральний бізнес та розважаються люди під дією наркотиків і алкоголю.

Відповідний запит озвучила Ірина Дацюк на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 29 березня.

Вона зауважила, що протягом тривалого часу в багатьох мікрорайонах міста успішно функціонують заклади, які називають себе інтернет-клубами. Проте насправді надають послуги у сфері грального бізнесу.

Такі заклади, за словами депутата, діють за адресами проспект Відродження, 11, 14. Також нещодавно відкрився заклад по проспекту Відродження, 4.

«Як правило, заклади працюють до ранку, а їх клієнти – молоді люди, які часто мають ознаки алкогольного сп’яніння та, можливо, перебувають під впливом наркотичних речовин. Для мешканців навколишніх будинків таке сусідство створює незручності та є потенційно небезпечним», – розповіла депутат.

Відтак, вона попросила доручити контролюючим органам перевірити роботу інтернет-клубів міста та розглянути можливість заборони їх діяльності у нічний час.

Депутати підтримали запит більшістю голосів.

Коментарі
30 Березня 2017, 15:54
Таке враження , що правоохоронні органи зацікавленні в розповсюдженні грального бізнесу і наркоманії, а не борються з ними.Крики неадекватних відвідувачів нічних клубів, відомі точки родажу, і інтернет кафе , які роблять широку і гарну рекламу - всім це відомо!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром