На Ковельській поремонтують двори

20 Червня 2020, 12:34
На Ковельській поремонтують двори 4028
На Ковельській поремонтують двори

Незабаром у дворах будинків на вулиці Ковельська, 4 та 6 у Луцьку відбудуться кардинальні зміни.

Нині тут зруйноване дорожнє покриття та тротуари, під час дощу утворюються величезні калюжі, відсутнє освітлення. Про це йдеться на сайті Луцькради. 


Радник міського голови Ігор Поліщук зауважив, що у дворі буде здійснено комплексний ремонт. Дорожнє покриття та тротуари вимостять бруківкою, зроблять паркувальні місця, встановлять зовнішнє LED-освітлення. За його словами, минулоріч тут уже встановлено дитячий майданчик.

«Уже проведено тендер, визначено підрядну організацію, яка здійснюватиме ремонтні роботи. Жодних перепон для початку робіт нема. Під час цієї зустрічі хочемо узгодити з вами проєкт, вислухати пропозиції та зауваження, аби потім не виникало конфліктних ситуацій», – додав він.

У свою чергу, перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив, що із початком робіт для мешканців цих будинків виникне багато незручностей. Він закликав людей ставитися з розумінням, не паркувати автомобілів у дворі на цей час, аби будівельники могли все швидко зробити.

Директор департаменту ЖКГ Микола Осіюк детально розповів про особливості проєкту. Він зазначив, що під час дощів цей двір підтоплює, а тому буде зроблено додаткову зливову каналізацію, аби відводити воду. Крім того, облаштують критий майданчик для сміттєвих контейнерів. Влаштують й додаткові пішохідні доріжки. За його словами, роботи розпочнуться у найближчі тижні та завершать їх до кінця літа.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром