За що дякували, чим обурювалися і що просили депутати на останній сесії

28 Жовтня 2015, 11:07
2829

Депутати міської ради висловили свою думку щодо виборів і підтримали «наболілі запити».

Сьогодні, 28 жовтня, розпочалася остання сесія міської ради у попередньому кількарічному складі. Тож поки легітимні депутати міської ради починали оголошувати свої запити із наболілої теми виборів. Тут настрій народних обранців різнився.

Павло Данильчук обурювався тим, що лучани продали свої голоси на волевиявленні.

«Мені особисто, як депутату, прикро, що наступна міська влада буде формуватися з тих, хто несправедливо вів агітацію на виборах. Це говорить про те, що людям начхати. Закликаю усіх небайдужих не розчаровуватися і бути тверезими».

Несправедливими недавні вибори вважає і Сергій Григоренко.

«Це були, на жаль, ганебні вибори. Мене дивує реакція МВС на порушення. Де реакція Шпиги, де реакція СБУ. Сьогодні певна політична сила за гроші хоче скупити територію. Наш головний ворог – бідність. Але, все ж, дякую тим, хто підтримав «Батьківщину. Давайте не дамо продати Луцьк».

Депутат міської ради Микола Яручик, навпаки, впевнений, що мешканці зробили досить правильний вибір.

«Хочу подякувати тверезомислячим лучанам, які не продали свої голоси».

Після короткої промови депутат нагадав про проблеми зі «зниклим» лічильником на вулиці Станіславського 11а та про незадовільний температурний режим в холодну пору в будинку на вулиці Станіславського, 50».

Депутати колегу підтримали і прийняли рішення ліквідувати проблеми.

За свідомий вибір подякував лучанам і Петро Самчук.

«Дякую виборцям за те, що вони свідомо робили вибір. Лучани у нас прогресивні, європейські, здравомислячі люди. Тож хочу подякувати усім за те, що вони висловили довіру».

На радісній ноті подяки депутат нагадав і про наболілі запити мешканців, а саме завершення ремонту дороги на вулиці Дорошенка і приведення до належного стану багатоповерхівки по вулиці Січова. Депутати ініціативу підтримали.

Євген Ткачук також подякував виборцям за те, що не продавали голоси за гречку, а «голосували серцем». А депутат Ірина Констанкевич відразу перейшла до справи і поставила питання про покриття зупинок на вулиці Потебні та Львівській, ремонт та облаштування прибудинкових територій на вулиці Львівська, 61, 61-А, 61б, 63-А і Б, Потебні, 50, 48, а також ремонт вулиць, який був включений до плану робіт 2014 року на вулиці Степова, Баранова і тротуарів біля школи № 2. Усі запити Ірини Констанкевич депутати міської ради підтримали.

Коментарі
28 Жовтня 2015, 20:25
Якщо не голосував за когось з вас,то зразу-продався.По собі судите?
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром