Волинські газовики взяли участь у дебатах

19 Червня 2020, 18:01
2709

18 червня працівники «Волиньгазу» взяли участь у дебатах – в інтерактивному форматі обговорювали роботу онлайн-сервісів компанії та з’ясовували які проблеми виникають в споживачів під час користування дистанційними ресурсами.

Про це повідомляє пресслужба «Волиньгаз».

Переговорні поєдинки для газовиків провів Антон Євтушок, віцепрезидент з розвитку регіонів Федерації дебатів України.

У заході взяли участь керівники різних служб компанії «Волиньгаз» та фахівці Центру обслуговування клієнтів. Газовики спілкувалися у форматі переговорних поєдинків, який наближений до класичних дебатів.

Перед колективом «Волиньгазу» постала конкретна ситуація (кейс) з описаним конфліктом і три ролі для учасників. Керівники різних служб в кількох раундах вели переговори, намагаючись отримати результат, який максимально задовольняє позицію, яку вони займали. В кожному наступному раунді їхня позиція змінювалась.

Аудиторія, яка спостерігала за дискусією, поділилась на три групи: «підлеглі», «колеги», «менеджмент», і за певними критеріями оцінювала перемовників. Після переговорів модератор Антон Євтушок дав загальні коментарі до дій і тактик кожного з учасників.

«З працівниками «Волиньгазу» ми розглянули кейс, який стосувався конкретних типових ситуацій в роботі організації і провели переговорні поєдинки з елементами дебатів. Під час переговорів ми з’ясували чимало важливих деталей, які допоможуть компанії «Волиньгаз» покращити онлайн-комунікацію зі споживачами», – розповідає Антон Євтушок, віцепрезидент з розвитку регіонів Федерації дебатів України.

Учасники переговорних поєдинків отримали новий цікавий та корисний досвід.

«Маю щоденну практику спілкування з десятками клієнтів компанії, тому вести переговори з позиції «споживача» мені не було складно. Я розумію, що усі клієнти, які до нас звертаються прагнуть одного: аби їхні проблеми якнайшвидше вирішили. Ситуації бувають різні, але в будь-якому випадку ми розуміємо нашого клієнта і робимо усе можливе, щоб він, одного разу скориставшись нашими онлайн-сервісами, назавжди став їх прихильником», – зазначила Ольга Тимощук, провідний фахівець Центру обслуговування клієнтів «Волиньгаз».

«Надійність та клієнтоорієнтованість – це ті засади, на яких компанія «Волиньгаз» будує свою роботу. Ми розвиваємось, вдосконалюємось, прагнемо покращувати сервіси й відкриті до пропозицій споживачів», – зауважив директор технічний Павло Козюк.

Довідково:

АТ «Волиньгаз» здійснює доставку газу понад 250 тисячам споживачів та 4,3 тисячі підприємствам області. У компанії працює понад 1,2 тисячі співробітників. Загалом «Волиньгаз» обслуговує 7,7 тисячі кілометрів газопроводів.

Федерація дебатів України – всеукраїнська молодіжна громадська організація, яка з 2011 року популяризує дебатний рух. На Волині організація діє з 2014 року. Дебати – командна, рольова інтелектуальна гра, суть якої полягає в тому, що обрані команди аргументовано доводять тезу, запропоновану до обговорення, а інші – опонують їй.

Читайте такожЧерез чат-бот у Viber клієнти «Волиньгаз Збуту» можуть передати показання лічильників з фото



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром