Вперше у Луцьку меню шрифтом Брайля впроваджує мережа піцерій

30 Березня 2017, 08:42
3146 Джерело: Фото Ольги Бузулук

Меню рельєфно-крапковим шрифтом тепер буде у всіх закладах мережі «Тарантелла», яка розпочала співпрацю з соціальним проектом «Braille Studio».

Потестувати меню і страви  з нього адміністрація «Тарантелли», що на проспекті Волі, 9, запросила незрячих 29 березня. Врахувавши побажання і зауваження цільової аудиторії, меню шрифтом Брайля з’явиться ще в одній піцерії мережі – на вулиці Ковельській, 40.



 

«Зробити меню доступне людям з рушеннями зору нам запропонував керівник місцевого осередку «Генерація успішної  дії» Віталій Ткачук і ми відразу погодилися, бо участь у такому важливому проекті насправді велика честь і наш громадянський обов’язок. Сподіваюся, що наш заклад припаде до душі лучанам, які ще не мали можливості самостійно зробити у нас замовлення, і вони будуть охоче приходити в «Тарантеллу» зі своїми сім’ями та друзями», - сказала директорка мережі Тетяна Скрипчук.

У Луцьку наразі є два заклади харчування, у яких меню про дубльоване шрифтом Брайля, а «Тарантелла»  стала першою мережею обласного центру, яка доступна незрячим відвідувачам.  Можливість видавати поліграфію рельєфно-крапковим шрифтом з’явилася півроку тому, відколи запрацював соціальний проект «Braille Studio».


 

Довідково.

Мережа закладів ТМ «Тарантелла» - це сім’я демократичних піцерій, яка пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент справжніх італійських страв. 



 

Фото Романа ДОМБРОВСЬКОГО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром