Студенти допомагають арт-терапією малюкам

28 Жовтня 2015, 10:08
2892

Діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, мають можливість постійно відвідувати гуртки студії на безоплатній основі.

Студія дизайну та творчості «Метелик» спільно з Студентською радою Волині влаштували для малечі спеціальний майстер-клас. Про це IA ZIK повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

Студентки Східноєвропейського нацуніверситету імені Лесі Українки Мар’яна та Дана активізовують своїх одногрупників та студентів до активної волонтерської діяльності.

«Ми хочемо спілкуватися з дітками, робити з ними різноманітні іграшки, малювати малюнки та виготовляти прикраси і вселяти у них надію на щасливе майбутнє, мотивувати їх до змін і вибору своєї життєвої стежини», – кажуть вони.

Тож студія дизайну та творчості «Метелик» залюбки підхопила ініціативу молоді і допомогла організувати захід для діток в Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді». Організація тривалий час співпрацює з центром на партнерських засадах.

Діти з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти-сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами, діти учасників АТО та дітей з сімей внутрішньопереміщених з Луганської, Донецької областей та АР Крим мають можливість постійно відвідувати гуртки студії на безоплатній основі.

«Наша мета якомога більше громадських організації, студій та активних громадян об’єднувати задля роботи з дітками, якими опікується центр соціальних служб, для сім’ї, дітей та молоді. Діти охоче спілкуються, приходять і змістовно проводять час», –  каже директор центру Ліна Галан.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром