«Я прийшла працювати для громади і служити людям, які мене обрали», – Алла Надточій 

19 Червня 2020, 13:16
Алла Надточій 3251
Алла Надточій

Попри той факт, що Аллу Надточій визнали однією з найкращих депутатів у Луцькій міській раді цього скликання, вона не вважає себе такою, проте їй не соромно дивитися в очі своїм виборцям.

Про це Алла Надточій розповіла в інтерв'ю головному редактору Конкурент Андрію Лучику.

Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу провів аналіз діяльності депутатів Луцької міської ради, за результатами якого роботу Алли Надточій визнали однією з найкращих у міській раді цього скликання. 

Як розповіла Алла Надточій, після приходу в Луцьку міську раду п'ять років тому спосіб її життя не змінився.

«Всі дивуються, коли бачать мене у маршрутках чи в тролейбусах навіть зараз. Я кажу: а що мало змінитись? Я прийшла працювати для громади і служити людям, які мене обрали. В моєму житті нічого не змінилось. Я де жила, там і живу. Я на яких авто і яким транспортом добиралась, їздила раніше, так і їжджу зараз. Головне, я казала людям, у мене є совість. Якщо я втрачу свою совість, я перестану дивитись вам у вічі, мені треба буде виїжджати звідси. Бо я така людина. Це моя натура. Я така є. Я тут народилась, працювала. Тут росте моя дитина. І мені не хочеться, щоб моїй дитині говорили, що мама не така, не так чинила чи діяла», – зазначила вона.

Депутатка додала, що навіть друзі сперечалися, чи зламає її ця система.

«... чи я залишусь такою впертою: якщо я не брала гроші раніше, то й зараз не буду брати. На що я жила, на те я і буду жити. Я по принципу своєму в житті навчилась заробляти гроші. Саме заробляти. Не отримувати, а заробляти гроші. Звичайно, мені дуже приємно, що мене визнали найкращим депутатом, але я себе таким не вважаю, тому що не все вдалося зробити», – зауважила Алла Надточій.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром