Визначають, хто ремонтуватиме дорогу Луцьк – Володимир-Волинський

29 Березня 2017, 22:58
1346

Сьогодні, 29 березня, відбулась нарада з питань ремонту, обслуговування та утримання доріг місцевого та державного значення та реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

Нараду провів перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов, - повідомляють у Волинській ОДА.

Серед присутніх – заступник директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Віктор Довгополюк, начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак, начальник Служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак та заступник начальника Служби автомобільних доріг з будівництва Ншан Антонян, а також начальник управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов.

За словами заступника начальника Служби автомобільних доріг з будівництва Ншана Антоняна, проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення Н-17 Луцьк-Львів триває згідно запланованого графіку. Зокрема, днями встановлено 80 опор. Незабаром виплатять аванс ВПМ «Електросервіс», після чого придбають та безпосередньо перейдуть до встановлення світильників. Своєю чергою, ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» активно готується до укладання верхнього шару асфальтного покриття, а тоді – нанесуть постійну дорожню розмітку. Орієнтовно роботи завершать до кінця квітня. Також проаналізували інформацію щодо ремонту та встановлення зупинок.

Тим часом, Олександр Борисович підняв питання підписання меморандуму про відповідальність вантажовідправників. Як заявив начальник управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов, на даний час лише представники Гнідавського цукрового заводу підписали відповідні документи. Всі інші – залишили на опрацювання, в найближчий час очікуємо їхньої позитивної відповіді.

Окрім того, обговорили питання проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах державного та місцевого значення за кошти Державного бюджету та кредитні кошти. Однак, досі не затверджені індикативні показники від перевиконання на митниці, тому визначити суму на ремонт місцевих доріг не можливо.

Насамкінець начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак повідомив, що вже оголошено тендер на проведення ремонтних робіт автодороги Луцьк-Володимир-Волинський. Опісля – обговорили можливі місця для розташувати пересувного габаритно-вагового комплексу на відповідній ділянці дороги.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром