«Велосипедисти носять велосипеди в руках», – депутат вимагає термінового ремонту дороги на в’їзді до міста

29 Березня 2017, 20:18
1887

Депутат міської ради Аркадій Соломатін вимагає відремонтувати дорожнє покриття вулиці Героїв УПА на відрізку від повороту на вулицю Селищну і до межі міста Луцька.
Нагадаємо, наприкінці 2016 року обранець громади уже просив при формуванні бюджету міста на 2017 рік передбачити кошти на капітальний ремонт цього дорожнього відрізку.
Подібний запит депутат знову озвучив у середу, 29 березня, під час сесії міськради.
«В черговий раз звертаюся до вас з вимогою відремонтувати дорогу від повороту на вулицю Селищну і до межі міста Луцька. У нас з вами немає морального права зволікати з проведенням цих робіт», – зазначив Аркадій Соломатін.
Зокрема, він наголосив, що через відсутність тротуарів люди змушені рухатися проїжджою частиною, яка перебуває в аварійному стані. Крім того, ця ділянка дороги сполучає Луцьк із навколишніми селами. Більшість селян навчається і працює у Луцьку, сплачуючи податки до місцевого бюджету. Тож щодо ремонту дороги звертаються до міської влади й жителі Жидичина.
Депутат також додав, що стан вказаної території псує туристичну привабливість Луцька.
«На в’їзді у місто з боку об’їзної траси міжнародного значення «Київ-Ягодин-Варшава» розміщене табло з написом «Ласкаво просимо до Луцька». Але тут гостей чекає шок від руху по бездоріжжю, і споглядання на велосипедистів, які носять свої велосипеди в руках», – зауважив обранець громади.
У зв’язку з цим Аркадій Соломатін попрохав першочергово відремонтувати вулицю Героїв УПА. Депутати запит колеги підтримали більшістю голосів.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром