У Луцьку – нові смерті від коронавірусу 

18 Червня 2020, 17:23
У Луцьку – смерті від коронавірусу  4467
У Луцьку – смерті від коронавірусу 

У Луцьку зафіксували декілька смертей від коронавірусу.

У Луцьку за добу зафіксовано 10 випадків захворювання на коронавірус COVID-19, в тому числі один випадок летальний. Про це йдеться на сайті Луцькради.

18 червня до обіду виявлено ще шість хворих. На жаль, дві людино померло. Збільшилась і кількість осіб з підозрою на захворювання. Якщо раніше в середньому було до 10 людей, то тепер 20-30. Таку інформацію озвучили під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Ситуація ускладнюється. Це стосується не лише нашого міста та області, але й частини інших областей України, де ця хвороба вийшла з-під контролю через нехтування необхідними заходами безпеки, яких повинні дотримуватися люди. Шкода, що ми стали безпечними. Треба постійно наголошувати, що у закритих приміщеннях, транспорті, на ринках, в магазинах чи офісах треба носити маску, а також дотримуватися соціальної дистанції та дезинфікувати руки. Сьогодні на нас покладаються набагато складніші, відповідальніші та серйозніші завдання, ніж це було раніше. Потрібно доводити інформацію людям про небезпеку і про кожен випадок захворюваності та смертності. Ми повинні посилити інформаційну та контролюючу складові в нашій діяльності», – наголосив Григорій Пустовіт.

Читайте також: Медоб'єднання у Луцьку отримало нове обладнання

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром