«Чи зробив це український шовініст, націоналіст, чи може російський агент – ми цього не знаємо», – віце-президент Європарламенту про теракт у Луцьку

29 Березня 2017, 17:52
2224

Віце-президент Європарламенту і польський євродепутат Ришард Чарнецький, коментуючи інцидент у Луцьку, пригадав, що це не перший агресивний випадок - будівлі дипломатичної місії Польщі, до прикладу, вже обливали фарбою.

Про це він повідомив виданню Rzeczpospolita, коментуючи обстріл з гранатомету польського консульства у Луцьку.

При цьому, Чарнецький зауважив, що не можна точно сказати, хто скоїв атаку.

«Чи зробив це український шовініст, націоналіст, чи може російський агент – ми цього не знаємо», – сказав він. При цьому, віце-президент Європарламенту додав, що єдине, що можна сказати напевне зараз: погіршення польсько-українських відносин буде в інтересах президента Росії Володимира Путіна.

«Йому дуже потрібна стіна між Польщею і Україною», – наголосив Чарнецький. «Сподіваюся, українська влада зробить все, щоб винних знайти і покарати. Консул Польщі каже, що наміром було навіть позбавити когось життя», – додав він.

Коментарі
30 Березня 2017, 02:01
Богобоязненная, правова, соборна, нэзалэжна Украина "обзавелась" таким количеством бандформирований, что конца этому не будет. Разворовали ("Именем Майдана!") склады и оружейные комнаты ВСУ, МВД, СБУ. С самого начала поощрялись грабежи маеткив, бежавших к Адольфу Путлеру. Теперь грабежи, а с ними и убийства по всей Украине. Это делалось и делается для того, что бы нэзалэжна никогда не оказалась в ЕС. А кому это выгодно? Адольфу? Так ему на это плевать. В ЕС надо за всё держать ответ. Начнут копать, откуда роскошные дворцы, машины и прочее. Оказывается, тот, кто следит за "порядком": пограничники, таможня, фемида - не пройдут этот контроль. Чем дальше от ЕС, тем больше можно воровать, отжимать. Сейчас им ещё соттысячные зарплаты начислят. Будет бесполезно журналистам что-то расследовать, замнут, задавят. Надо - куля в лоба. Хохляцкое и кацапское государства - близнецы и братья.... Через Польшу путь в ЕС.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром