Кандидат у депутати від "Солідарності" вимагає перерахунку голосів

27 Жовтня 2015, 21:30
4402

Роман Романюк, який є кандидатом у депутати від БПП "Солідарність", прибув до ТВК та просить перерахунку голосів на одній з міських дільниць, яка розміщувалась у школі №25.

Він подав заяву до Луцької ТВК, де стверджує, що у протоколі з дільниці №071090 є невідповідність у цифрах. Також на цій дільниці було виявлено один зайвий бюлетень: тобто фінальна кількість бюлетенів під час підрахунку голосів виборців більша, ніж кількість виборців, які взяли участь у голосуванні на цій дільниці у день виборів 25 жовтня.

Роман Романюк у своїй заяві просить перерахунку голосів на дільниці №071090. 

Однак члени міської ТВК не бачать достатньої підстави для перерахунку, мотивуючи це тим, що доданий до заяви акт про порушення не підписаний необхідною кількістю виборців. Вже півгодини триває обговорення ситуації. 

Варто зауважити, що це вже друга заява кандидата у депутати Романа Романюка до Луцької ТВК. Першого разу він також просив про перерахунок голосів, вказуючи на численні порушення на цій дільниці. Однак попередню заяву члени ТВК не задовільнили.        

Після годинного обговорення ситуації голова Луцької ТВК Леонід Будцев запропонував заяву відхилити, але у зв’язку з тим, що члени комісії самостійно виявили протокол, який має невідповідності, він запропонував голоси виборців на цій дільниці все ж перерахувати.

Таке рішення комісія підтримала.

Роман Романюк вважає, що цей факт свідчить про явне порушення.

 "Є підозра, що зайвий бюлетень міг бути надрукований навіть на домашньому принтері. А це кримінальна відповідальність, до речі", - висловив підозру Роман Романюк.   
 

Коментарі
28 Жовтня 2015, 02:16
нормально є! а то палиці запускають карусєлі і потім думай: чи то народ такий дурний? чи всетаки гречка усім править..? ні! палицяcity
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром