Центр: лучанка хоче покарати кафе, у якому її накормили склом

29 Березня 2017, 13:51
3177

Лучанка, яка вирішила пообідати в кафе «Театральне» у центрі міста, знайшла у своїй порції супу уламок скла.

Про це Ірина Мельник написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ось такий шматок скла сьогодні я жувала разом із супом в кафе "Театральне". Я розумію, що сервісу в такому місці годі чекати, але це вже питання безпеки», – обурюється вона.

Жінка пише, що, коли вона звернулась до повара, та з неї посміялася, мовляв, склом не отруєшся. Перед знервованою клєнткою «ніхто навіть не вибачився, посміхались і просили заспокоїтись».

Коли ж вона  звернулась у спілку захисту прав споживачів, Роман Посадовський порадив їй зфотографувати цей шматок скла та повернути гроші, витрачені на суп. Але пані Ірину це не влаштувало.

«Дзвоню другу адвокату, той радить зафіксувати ситуацію зі склом - подзвонити в поліцію. Дзвоню 102. Черговий прийняв виклик, а через хвилин 15 лейтенант Хомич відзвонився і сказав, що патруль, звичайно, може приїхати і зняти скло на бодікам, якщо я дуже хочу, але це нічого не дасть, бо це не кримінал, та й відео мені не віддадуть. Кажу - ви ж спонукаєте людей до самосуду! Хто має мене захистити в цій ситуації? Говорили ми 8 хвилин. Патруль не приїхав», – пише жінка.

Цей «цирк» тривав дві години, доки за лучанкою не приїхав її чоловік. 

Зараз жінка, занепокоєна тим, що кафе відвідує велика кількість людей, «в тому числі з малюсінькими дітьми, які й не зрозуміють, що в рот потрапило скло», вимагає для кафе «Театральне» справедливого і адекватного покарання.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром