Квартал нових лучан: сучасне житло за акційними пропозиціями

18 Червня 2020, 09:42
Квартал нових лучан: сучасне житло за акційними пропозиціями 3822
Квартал нових лучан: сучасне житло за акційними пропозиціями

DREAM TOWN – новий житловий комплекс Луцька по вулиці Привокзальній, будується за принципом квартальної забудови, що досить популярна в європейських країнах.

Тут створюється все необхідне для динамічного життя сучасного людини: двори без машин, комфортний підземний паркінг, спортивні майданчики, відпочинкові зони, дитячі майданчики. А для щасливого виховання діток збудують садочок новітнього формату.

1


DREAM TOWN створюється для цінителів комфорту, краси й стилю.

«Ми з нетерпінням очікуємо першу «квітку» DREAM TOWN. Перший дім комплексу завжди особливий, це реалізація мрій та сподівань і тих, хто будував, і тих, хто очікує на своє помешкання. Дім, що складає враження про весь квартал. На сьогодні перший будинок комплексу має 95% готовності. Закінчуємо облаштування фасаду та внутрішні облицювальні роботи коридорів та сходових. Також завершується влаштування системи опалення, встановлено котли, радіатори. Відбувається монтаж швидкісних ліфтів. Динаміка будівництва постійно зростає, муруємо уже 6 поверх 2 будинку. В планах старт наступних двох будинків.

Ми з радістю отримуємо компліменти від жителів міста, адже будинок вийшов дуже стильним і добротним. Приємно показувати майбутні помешкання людям», – розповідають забудовники.

У квартирах панорамні вікна (6-ти камерний профіль 2-х камерний склопакет); індивідуальне опалення з двоконтурним котом Protherm; двері металеві з двома замками та 2-х стороньою ламінацією, товщиною 96 мм; якісні стяжка, штукатурка та лічильники холодної води, електричної енергії та газу.

1

Щоб зробити купівлю житла приємнішою, є багато цікавих акційних пропозицій.

Акція «Для суперсімейки – комірка у подарунок». Купуючи 2- чи 3-кім. квартиру, ви отримуєте комірку 2,1 або 2,3 кв. м у подарунок у 1 чи 2 секції DREAM TOWN (окрім 2 та 10 поверху). Період дії акції з 12.06 до 29.06.2020р.

Акція «Марафон шалених знижок на паркінг». Купуючи паркінг, ви можете отримати знижку до 35000 гривень. А ще вигідні умови оплати: розтермінування на 12 міс. та 0% переплат. Акція діє до 30.06.2020р.

Також є вигідна пропозиція по виплатах «Плати 10%  живи на 100%». Можливе розтермінування до 24 міс. Детальнішу інформацію можна отримати у центрі продажу  DREAM TOWN вул. Привокзальна, 12 та за тел. 099 327 27 27.

Тож, якщо ви давно мріяли про гармонійне та тихе життя у сучасному житловому кварталі з озеленням і зручною інфраструктурою, вам точно сподобається територія комфорту DREAM TOWN.



 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром