«Це кричуща провокація», – секретар Луцькради прокоментував обстріл польського консульства

29 Березня 2017, 10:44
1481

Секретар Луцької міської ради Ігор Поліщук закликає правоохоронні органи максимально швидко притягнути до відповідальності винних у нічному обстрілі консульства. 

Про це він заявив на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради у середу, 29 березня. 

Зокрема, він наголосив, що нічні події – це провокація, масштаби якої виходять за межі міста та мають на меті нашкодити добросусідським відносинам. 

За його дорученням у міськраді підготують звернення до начальника СБУ у Волинській області  Юрія Фелонюка та начальника ГУНП у Волинській області Петра Шпиги з проханням докласти усіх зусиль, аби винні були притягнені до відповідальності. 

«Ми засудимо провокацію  і звернемося до вищих органів, бо масштаби можуть вийти за межі Луцька», – наголосив Ігор Поліщук.

Провокацією назвав обстріл консульства і Голова МЗС України Павло Клімкін. Як раніше зауважив польський консул Кшиштоф Савіцкі, те, що сталося у Луцьку вночі – теракт.

 

Софія СІЧКУН

 

Коментарі
29 Березня 2017, 14:09
Сейчас все вокруг начнут жевать "наиболее вероятную" и удобную версию с неоспоримым причастием кремлёвских террористов. Вероятно Украине следует ожидать ответного где нибудь в Польше.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром