Юним футболістам обіцяють дати світло

27 Жовтня 2015, 16:51
3920

На освітлення футбольного поля «Піонер» просять виділити з міського бюджету більш як 32 тисячі гривень.

Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін вже не вперше порушує питання про те, що на футбольному полі на вулиці Глушець, 3 потрібно провести освітлення, адже «темрява» аж ніяк не сприяє комфорту маленьких футболістів.

Сьогодні, 27 жовтня, на засіданні комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутат знову порушив тему проведення світла.

«Шановні члени комісії, я вас вкотре проситиму прийняти рішення про виділення 32 тисяч 103 гривні на освітлення футбольного поля «Піонер». Уже є всі підготовлені документи», – зазначив Микола Дендіберін.

Окрім того, за словами депутата, на минулій сесії з міського бюджету на освітлення поля погодилися виділити 50 тисяч гривень. Проте члени комісії наголосили на тому, що минулої сесії було ухвалено лише програму, а виділення коштів гальмується тим, що у власності міської ради такий комунальний об’єкт не зареєстрований.

У проекті зазначено, що роботи виконуватиме приватне підприємство, тому кошти з міського бюджету можна виділити лише тоді, коли відповідальна організація підпише договір із комунальним підприємством. Тож члени комісії вирішили надати кошти комунальному підприємству із подальшим складанням договору з приватною організацією.

Коментарі
27 Жовтня 2015, 19:50
він брехун нема в нього нияких документиів бо міськрада іх не видавала
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром