В активістів з'явився практичний механізм для вирішення екологічних проблем Луцька

15 Червня 2020, 17:41
В активістів з'явився практичний механізм для вирішення екологічних проблем Луцька 4043
В активістів з'явився практичний механізм для вирішення екологічних проблем Луцька

Останнім часом лучани можуть спостерігати, як окремі дописувачі соціальних мереж, не маючи фахової освіти і досвіду, намагаються здійснювати аналітику різних сфер життєдіяльності, видаючи особисту думку за об’єктивну. Соціальні мережі стають інструментом для популяризації особистої думки, яка, однак, не ґрунтується на професійних знаннях і законах, як фізичних, так і економічних. Тому, аби відкрити для всіх ініціативних громадян можливість практичної реалізації власних ідей та задумів, КП «Луцькводоканал» пропонує дієвий механізм для цього.

Про це інформує пресслужба підприємства. 

«Луцькводоканал» вперше в Україні започаткував формат вирішення екологічних проблем  з допомогою екологічного фонду EgO 2020, який є відкритим у доступі, підтримується бізнесом і дозволяє отримати фінансування для втілення екологічних ініціатив. З допомогою екофонду підприємство вже реалізувало ряд таких заходів. 

Запропонувати свої проєкти активісти та небайдужі лучани можуть під час відкритих діалогів, які започатковують по понеділках о 17:00 у сервісному центрі EVODA за адресою пр. Соборності, 25.

«Якщо ви готові вирішувати проблеми смороду не на словах, а на ділі, якщо маєте реальні пропозиції, які дійсно можна втілити в життя, чекаємо вас у сервісному центрі наступного понеділка, 22 червня, попередньо написавши нам у приватні повідомлення профілю Evoda Lutsk.

Якщо ваші ідеї будуть знаходитися в компетенції КП «Луцькводоканал», ви однозначно отримаєте підтримку і можливість реалізувати задум. Адже дописи у соцмережах забезпечують навіть не нульовий, а часто – лише від’ємний результат.

Зауважимо: по понеділках о 17:00 всі бажаючі зможуть отримати необхідну інформацію щодо діяльності КП «Луцькводоканал», організувати поїздку на очисні споруди чи інші об’єкти, обговорити шляхи вирішення тих чи інших питань, пов’язаних із діяльністю підприємства тощо», – інформують фахівці.

Читайте також: У Луцьку внесли зміни до бюджету: яких сфер це стосується

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024