Представники УКРОПу пропонували заступникам мера лишитися на посаді

28 Березня 2017, 15:25
2206 Джерело: volynpost.com

За словами Сергія Григоренка, перші особи партії УКРОП дзвонили до більшості заступників міського голови і пропонували їм лишитися на посадах.

Про це він повідомив у вівторок, 28 березня, під час прес-конференції.

На думку Григоренка, нова команда не має чіткого підходу до формування виконавчої складової влади.

«У мене складається враження, що команди у них немає. Де вона? Оголосіть, кого ви бачите на виконавчих посадах… З поваги до приватності не називатиму, хто кому, але перші особи партії УКРОП дзвонили до більшості чинних заступників міського голови і пропонували їм лишитися. Комусь на кілька місяців, комусь на довше, якщо їхня робота задовольнятиме», – зазначив Сергій Григоренко.

Він також додав, що разом із колегами – Тарасом Яковлевим та Юрієм Моклицею – не підтримує нинішніх умов роботи у міській раді.

«З такою ганьбою і протистоянням жоден секретар не ішов на посаду. Завжди секретар заходив законно в кабінет і приступав до роботи… Негарно так. Треба вигравати відкрито і чесно на прозорих виборах… Я краще буду безробітним, ніж, як деякі люди, позичати в Сірка очі і пояснювати свою позицію. Мені не соромно перед родиною і командою Миколи Ярославовича», – наголосив Григоренко.

Нагадаємо, троє заступників міського голови вирішили покинути посади через неприйняття нинішньої ситуації у Луцькраді.

 

Оксана ВЛАСЮК

Коментарі
28 Березня 2017, 19:30
скільби болота люди що звуть себе гордо лучани виливали на мера Романюка. Йому треба було померти що побачили його роль. Тепер отримаєте по заслугам. Продаватись менше треба
28 Березня 2017, 21:12
коли ті ненажери укроповці понажираються , як не соромно дивитися людям в очі, А рижий Поліщук , що ти розумієшся на цій посаді.
29 Березня 2017, 01:09
Сірьожа, а як ти нас годуватимеш? Де ти тепер вкрадеш? Що назад у ВОПАК підеш? А я так звикла до красивого життя і виходила за багатого казнокрада, а не бродячого безробітного альфонса!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром