Луцькі радійники запишуть аудіокнигу для незрячих

28 Березня 2017, 15:00
2588

«Видавництво Анетти Антоненко» (Київ) розпочинає у Луцьку регіональний етап Всеукраїнської акції «Озвучимо книжки для незрячих».

У проекті вже взяли участь три медіакомпанії з Києва, Вінниці і Сєвєродонецька Луганської області.  Уже озвучені роман Дідьє ван Ковеларта «Жуль» про собаку-поводиря та його сліпу господарку, «Казки Сельви» Орасіо Кірога, книги Любка Дереша та Євгенії Кононенко.

У Луцьку партнером соціального проекту «Видавництва Анетти Антоненко» стала компанія «CID MEDIA GROUP»,  у структурі якої працює радіо «СІД-FM». Луцькі радійники взялися за виготовлення аудіо версії роману Ірени Коваль «Незаземлені».

Роман американської письменниці українського походження Ірени Коваль «Незаземлені» вийшов у видавництві Ірени Антоненко у 2016 році. «Незаземленні» - це книга про глибокий розрив між світами — капіталістичним і соціалістичним, неможливого, але від того не менш щемкого кохання, а також поєднання поколінь українців, розведених війнами, режимами і океанами. У романі, написаному у своєрідному авторському стилі, оповідається про брата й сестру, які вперше зустрілися у вже дорослому віці – і знову мусили втратити одне одного.

Читайте також: Проект Braille Studio візьме участь у міжнародному «Книжковому Арсеналі» у Києві

Під час заходу 29 березня о 14 годині також буде презентація другого номера тижневика «Сім’я і дім», надрукованого шрифтом Брайля, серед авторів якого вперше з’явлилася незряча Марія Кревська.

Також піцерія «Тарантела» (проспект, Волі, 9), яка прийматиме  захід,  презентуватиме перше у свої мережі меню доступне для незрячих.


На захід запрошуються представники ЗМІ.
Контактна особа: Олена Бикоєва, прес-секретар видавництва, 050 8187099

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром