Звільнення Юлії Вусенко підписали заднім числом

27 Березня 2017, 16:30
2244

Юлія Вусенко стверджує, що запис про її звільнення у трудовій книжці датували 15 березням – майже за тиждень до того, як відповідне розпорядження видала Луцькрада.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок, 27 березня.

Нагадаємо, що 15 березня депутати Луцькради проголосували за дострокове припинення повноважень секретаря Луцькради Юлії Вусенко. А вже 21 березня oбрали секретарем представника партії УКРOП Ігoря Пoліщука.

Юлія Вусенко заявила, що розпорядження про звільнення було видане Луцькою міською радою 20 березня, натомість запис у трудовій книжці заступник міського голови Юрій Вербич здійснив ще 15.03.2017. Окрім того, Вусенко стверджує, що згідно до іншого розпорядження, 16 березня вона ще перебувала у відрядженні у місті Києві, як секретар ради.

«Запис у моїй трудовій книжці, датований 15 березням і підписаний заступником міського голови Юрієм Вербичем. Розпорядження про моє звільнення видане Луцькою міською радою 20 березня, а сесія, на якій обирали нового секретаря відбувалася 21 березня.

Більше того, мене цікавить питання і я буду його у законний спосіб задавати заступнику міського голови: що з його календарем і чому зроблені записи та документи заднім числом? Адже 16 березня 2017 року за розпорядженням підписаним цим же заступником міського голови я ще перебувала у відрядженні у місті Києві, як секретар Луцької міської ради», – наголосила Юлія Вусенко.

За її словами, з’ясовувати ці питання вона буде у законний спосіб – через оскарження у суді.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром