За період карантину більше 100 тисяч клієнтів «Волиньгазу» сплатили за доставку онлайн

12 Червня 2020, 15:22
2986

За час карантинних обмежень значно зросла популярність дистанційних сервісів «Волиньгазу» та онлайн-банкінгу. Якщо за січень-лютий 75 тисяч споживачів здійснили хоча б один раз онлайн-платіж, то вже в березні-травні таких налічувалось більше ста тисяч.

Про це повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

У Волинській області все ще не пом’якшують карантинні заходи через зростання кількості випадків захворювання на COVID-19. Клієнти АТ «Волиньгаз» мають можливість сплачувати за доставку газу дистанційно, не виходячи з дому, за допомогою онлайн-сервісів компанії: Особистого кабінету на сайті 104.ua, мобільних додатків 104Mobile та 104Mobile Light, чат-боту 7104ua у Viber, а також цілого ряду банківських платіжних систем та онлайн-банкінгу. Так вони можуть уникати масових скупчень та подбати про збереження власного здоров’я.

«Для спрощення доступу клієнтів  «Волиньгаз» до інформації по своєму особовому рахунку, а також можливості вирішувати газові питання дистанційно, компанія «Волиньгаз» запровадила експрес-реєстрацію в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для цього достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067-33-39-104 і повідомити оператору номер особового рахунку. Все зручно, просто і доступно. Відтак, оператори самі зареєструють кабінет, а споживач в СМС отримає  логін та пароль до нього», – розповідає начальник управління клієнтського сервісу газової компанії Юрій Петрук.

Читайте також: Центри обслуговування клієнтів «Волиньгаз» працюють дистанційно

Однак, АТ «Волиньгаз» все ще отримує неідентифіковані платежі без зазначення номера особового рахунку або адреси клієнта. Тому такі платежі не надходять на рахунки споживачів і на них формується заборгованість. АТ «Волиньгаз» звертає увагу споживачів, що під час оплати послуги розподілу газу необхідно вказувати в призначенні платежу номер свого особового рахунку або адресу.

«Волиньгаз» систематично наголошує своїм клієнтам, аби уважно заповнювали необхідні реквізити при оплаті рахунків за доставку газу. Адже споживач впевнений, що сплатив за послуги розподілу, однак, створюється борг, причиною якого стає некоректно сформований платіж. Тому ми закликаємо зберігати усі квитанції про оплату, аби уникнути подальших непорозумінь та мати докази сплати наданої послуги», – говорить комерційний директор Андрій Карпомиз.

Водночас АТ «Волиньгаз» звертається до клієнтів з проханням розраховуватися за доставку газу до 20 числа щомісяця, а по можливості – сплачувати за квартал чи півроку наперед, економлячи на комісійних витратах. Також газорозподільна компанія вдячна всім клієнтам, які у зазначені строки сплачують за доставку газу. Адже ці кошти – єдине та головне джерело функціонування підприємства, які реалізуються на проведення ремонтів, придбання газорегулюючого обладнання, забезпечення роботи екстреної служби 104, сплату податків та заробітної плати газовикам тощо

Довідка

АТ «Волиньгаз» – газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території Волинської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

У 2019 АТ «Волиньгаз» доставило населенню більше 190 мільйонів кубічних метрів газу.

 

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром