Міліція продовжує стежити за виборчим процесом

27 Жовтня 2015, 13:17
3022

Правоохоронні органи простежують ситуацію і після завершення виборчого процесу.

Про це повідомили на прес-конференції УМВС України у Волинській області.

Насамперед начальник обласного управління МВС Петро Шпига розповів, що охорона порядку відбувалася на належному рівні, а порушень, які би свідчили про підкуп виборців, не було виявлено.

«Особовий склад до роботи віднісся відповідально,  були виїзди до контролюючих груп з представником Міністерства внутрішніх справ. Недотримань закону з боку правоохоронних органів не було. Суттєвих порушень, які б вказували на підкуп виборців, також не виявлено. Наразі тримаємо руку на пульсі, здійснюємо моніторинг», – зазначив начальник міліції.

Зараз є порушення, котрі перебувають під слідством. Зокрема побиття Сергія Рижкова напередодні виборів. По цій справі ведеться розслідування за статтею 125 «Нанесення легких тілесних ушкоджень». Ще один інцидент стався на луцькій виборчій дільниці, коли члени виборчої комісії до завершення підрахунку голосів підписали протокол. Цю справу розслідують за статтею 158 «Фальсифікація виборчих документів».

Заступник начальника УМВС Анатолій Шумик також  зазначив, що правоохоронці будуть і надалі слідкувати за ситуацією в місті та області аж до завершення виборчого процесу.

«Зараз працює оперативний штаб. Ми будемо нести службу на виборчих дільницях до оприлюднення протоколів. На час виборів міліція працювала в цілодобовому режимі, але питання знаходиться повністю під контролем правоохоронних органів. Робота не припиняється, працюємо в межах компетенції», – розповів Анатолій Шумик.

 

Коментарі
28 Жовтня 2015, 16:39
панове журналісти, ця світлина змонтована чи реальна? Адже присутність міліції в залі для голосування, а ще поряд з скриньками - це грубе порушення закону, чи не так?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром