У Луцьку організують Міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю

12 Червня 2020, 12:42
У Луцьку організують Міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю 3141
У Луцьку організують Міжнародний мистецький фестиваль для людей з інвалідністю

У Луцьку відбулося перше засідання організаційного комітету Міжнародного мистецького фестивалю для людей з інвалідністю «Барви творчості».

Фестиваль став проєктом-переможцем Бюджету участі міста Луцька у 2019 році. Про це йдеться на сайті Луцькради.

Автор проєкту – громадська організація «Батьки дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку».

Загальний бюджет фестивалю – 221,2 тисячі гривень. Його проведення запланували на 9 – 11 жовтня 2020 року. Тож з метою забезпечення належного та рівневого проведення міжнародного заходу рішенням виконавчого комітету міської ради створили організаційний комітет фестивалю.

Головою комітету є заступниця міського голови Ірина Чебелюк, а до його складу увійшли представники міської влади та громадськості міста.

На засіданні обговорили загальну концепцію фестивалю, виклики пов’язані з пандемією та запровадженням загальнонаціонального карантину через загрозу поширення вірусу COVID-19.

Ірина Чебелюк пояснила, що всі вже призвичаїлися до повідомлень про різні зміни, які в програму запланованих заходів внесла пандемія коронавірусу, наша країна ще повністю не вийшла з запровадженого карантину, а вже йде мова про підготовку до другої хвилі коронавірусу. Вона може почати ширитися цієї осені. Точних прогнозів про можливий розвиток ситуації наразі не може дати ніхто.

Члени комітету розглянули три можливих варіанти проведення «Міжнародного мистецького фестивалю для людей з інвалідністю «Барви творчості». А саме: проведення фестивалю онлайн, можливість відтермінування, зміну дати проведення у 2020 році та перенесення проведення на 2021 рік.

Члени комітету вирішили провести наступне засідання 1 липня 2020 року. До того часу розробити детальний план проведення фестивалю, проаналізувати можливість втілення запланованих заходів та на наступному засіданні прийняти остаточне рішення щодо термінів та форми проведення фестивалю.

Читайте також: Міськрада та СНУ імені Лесі Українки підписали меморандум про співпрацю

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром