Міськрада та СНУ імені Лесі Українки підписали меморандум про співпрацю

12 Червня 2020, 11:56
Анатолій Цьось та Григорій Пустовіт 3328
Анатолій Цьось та Григорій Пустовіт

Луцька міська рада та Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки підписали меморандум про співпрацю.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Свої підписи на документі поставили секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт та ректор вишу Анатолій Цьось.

«Успішне місто – це успішний університет та навпаки, успішний університет – це ознака успішного міста. В успіху вашого навчального закладу ми зацікавлені, в першу чергу, і як лучани, і як влада, і як люди, які розуміють, що це майбутнє та перспектива», – розповів Григорій Пустовіт.

Анатолій Цьось подякував міській владі за хорошу співпрацю, яка вже існує на сьогодні та висловив переконання, що працівники освітнього закладу зможуть бути корисними при розробці різноманітних програм розвитку міста.

Григорій Пустовіт зазначив, що можливих варіантів співпраці з обох сторін є багато. Місто ж підтримає усі ініціативи, які стосуються перспективи університету та його життєдіяльності.

Григорій Пустовіт зауважив, що в СНУ є медичний факультет, а в міста є лікарні та амбулаторії. Тому не буде проблемою, аби студенти мали можливість там практикуватися та переймати досвід спеціалістів. Окрім того, в містаа є можливість співпрацювати з випускниками університету в питаннях місцевого самоврядування.

«Наша співпраця піде на користь як місту, так і університету. Меморандум – лише перший крок та заява про наміри, а ми повинні розуміти, що за цією заявою повинні бути практичні кроки. Ми спільно повинні шукати кроки, які дадуть позитивний результат місту, університету, студентам та лучанам», – резюмував Григорій Пустовіт.

Читайте також: Доктор Цьось: як і навіщо у СНУ відкривають медичний факультет. ІНТЕРВ’Ю

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром