Юрій Моклиця очолив міський осередок партії «Європейська Солідарність»

12 Червня 2020, 11:31
Юрій Моклиця 4971
Юрій Моклиця

Головою Луцького міського осередку партії «Європейська Солідарність» став Юрій Моклиця.

Лідера луцької команди ЄС обрали на міській партійній конференції у четвер, 11 червня. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Волинь.Солідарність.

Юрій Моклиця – відомий у Луцьку активіст, політик, громадський діяч. Свого часу працював заступником міського голови у команді Миколи Романюка. Очолював Асоціацію розвитку туризму на Волині. Співзасновник ГО «Центр розвитку урядування». У 2019 році був кандидатом у народні депутати від Луцька, представляючи партію Європейська Солідарність.

«Зараз головна наша мета – наростити максимум потужності до місцевих виборів. Не секрет, що перетворившись з провладної в опозиційну, наша партія втратила частину членів. Але ті, які лишилися, справді ідейні, активні і рішучі люди. І такі ж доєднуються», – зазначив Юрій Моклиця під час виступу на партійній конференції.

Під час конференції у Луцьку обрали Раду міської організації партії. Окрім Юрія Моклиці, туди увійшли луцький підприємець і активіст Самооборони Волині Олександр Ніколайчук, а також активістка, актриса народного аматорського театру-студії ГаРмИдЕр Алла Доманська.

У районах і містах області й надалі відбуватимуться конференції, оновлюватиметься керівний склад осередків, партія прийматиме нових членів.



 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром