Арцеулова: як відремонтували прибудинкову територію

18 Червня 2015, 13:17
4766

На вулиці Арцеулова, 1-7 завершено капітальний ремонт прибудинкової території.

Роботи виконувало ТзОВ «Луцька ДПМК». У цих дворах здійснено капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів, повністю реконструйовано зовнішнє освітлення, встановлено дитяче обладнання, зокрема, великі пісочниці зі столиком, гойдалки балансири, лавки, гойдалку подвійну, ігровий комплекс „Універсал”. Також було замінено водопровід, який знаходився у незадовільному стані. Влаштовано додаткові парковки для автомобілів мешканців будинків. Раніше їх не було, і свої транспортні засоби громадяни залишали на зеленій зоні. 

Про все це поінформував міський голова Микола Романюк у facebook.


«Наголошу, що у всіх дворах, які зараз ремонтують у Луцьку, проводиться комплексний ремонт, який включає, окрім вкладання нового асфальтного покриття на проїжджій частині та тротуарах, ще й відновлення зовнішнього освітлення, встановлення ігрових та спортивних майданчиків. У відповідь на прохання мешканців про додатковий спортивний майданчик, запропонував їм спільно визначитись з бажаним інвентарем та повідомити про це департамент ЖКГ. Якщо буде досягнуто спільної думки, спортивний майданчик зведуть за місяць-півтора. У 2014 році ми не зробили 15 дворів, які планували. Ми їх робимо цьогоріч. Крім того, на 2015 рік було заплановано капітально відремонтувати 20 прибудинкових територій. Тобто, цьогоріч загалом хочемо відновити 35 дворів. Надіюся, що ми це зробимо. Мешканцям ж залишається берегти те, що вже зроблено, і не руйнувати», - написав Романюк.

На роботи з ремонту дорожнього покриття проїзної частини та тротуарів на Арцеулова з міського бюджету витрачено 1 871,279 тис. грн.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39