Центри обслуговування клієнтів «Волиньгаз» працюють дистанційно

12 Червня 2020, 08:00
4488

Через погіршення ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію, на Волині сім Центрів обслуговування клієнтів компанії «Волиньгаз» досі зачинені. І продовжують працювати в онлайн-режимі.

Про це повідомляє пресслужба АТ «Волиньгаз».

Фахівці консультують усіх клієнтів дистанційно, в телефонному режимі за номерами контакт-центру: 067 33 39 104 та (0332) 280-104.

На Волині, за інформацією медиків, із 10 червня ситуація погіршилась, бо зафіксували найбільшу кількість хворих на коронавірус за добу – понад 100 випадків.

На брифінгу заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак заявила:

«На Волині медики фіксують приріст хворих, уже більше 1200, в Україні – понад 28 тис підтверджених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Оскільки звернень більше, а ресурс волинського центру– обмежений, тому зробили більше тестів одразу у двох лабораторних центрах – обласному та центрі сусідньої області. Інцидентність - 24,73%, а норма – не більше 12% на 100 тис населення. Завантаженість ліжкомісць у медзакладах – майже 33%. Щодня невпинно зростає кількість хворих, тому послаблення карантинних заходів не буде».

Читайте також: Показання газового лічильника: як передати онлайн

Нагадаємо, що в умовах карантину ЦОКи газової компанії обмежили відвідування споживачів, проте фахівці працюють у телефонному режимі. Вони консультують усіх клієнтів онлайн за номерами телефонів Контакт-центру: (0332) 280 -104 та 067 33 39 104, здійснюють видачу документів Onduty.

«Наші клієнти в умовах карантину можуть замовити послуги дистанційно, за одним дзвінком. Якщо, наприклад, потрібно якусь довідку взяти чи придбали нове житло, то наші фахівці усно нададуть консультацію щодо пакету документів, які потрібно споживачу зібрати. Клієнти можуть домовитись про день, годину для зустрічі та прийти до нас. У спеціально відведеному місці з дотриманням усіх карантинних вимог менеджер їх видасть чи прийме необхідні документи. Центри обслуговування клієнтів відкриються, коли закінчиться карантин», – пояснив начальник управління клієнтського центру АТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

Нагадаємо, що під час карантину ЦОКи ні на хвилину не припиняли свою роботу. Вони щоденно консультували телефоном тисячі споживачів природного газу. І зараз газовики радять робити вибір на користь дистанційного обслуговування – зручних та безпечних каналів комунікації. Фахівці «Волиньгазу» продовжують надавати не лише «телефонні» консультації, а й електронною поштою та через онлайн-сервіси.

Рекомендують волинянам  щомісяця вчасно онлайн передавати до 5 числа показники лічильника газу та до 20 числа платити за газ і його доставку за допомогою онлайн-сервісів «Волиньгазу». Найактуальніші, найнадійніші та швидкі способи передачі показань лічильника – онлайн-способи: чат-бот Viber 7104UA, Telegram-бот 7104UA, мобільні додатки 104 Mobile Light для iOS і 104 Mobile для Android та Особистий кабінет на сайті 104.ua. Онлайн-сервісами «Волиньгазу» користується біля 100 тисяч волинян.

До слова, технічний клас для проведення інструктажів АТ «Волиньгаз», що на вул. І.Франка, 12, працює із дотриманням усіх карантинних вимог. Сюди після оформлення всіх документів у ЦОК має прийти власник нового помешкання. 

Провідна інженерка АТ «Волиньгаз» Ганна Паньтюшко щодня проводить інструктажі населенню. В умовах пандемії і працівники компанії, і споживачі дотримуються правил безпеки: користуються дезінфекційними засобами, зберігають дистанцію та одягають засоби індивідуального захисту.

«Коли всі документи оформлені в ЦОК, є вже у клієнта і технічні питання вирішені, споживачу потрібно пройти ще інструктаж про безпечне використання газових приладів. Це дуже важливий момент, адже від того наскільки відповідально ми користуємося газовими приладами залежить наше життя та життя інших людей. Інструктажі зобов’язані пройти всі споживачі, в яких нова газифікація в оселі, та після реконструкції системи газопостачання в домогосподарстві», – розповідає провідна інженерка АТ «Волиньгаз» Ганна Паньтюшко.

Технічний клас працює за таким графіком: понеділок, вівторок та четвер – 10:00, 12:00 та 16:00 та середа і  п’ятниця – о 11:00, 15:00 та 16:00.

Бережіть себе та рідних і пам’ятайте про правила безпечного користування газовими приладами.




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром