Лучани підтримали ідею присвоїти Миколі Романюку звання «Почесний громадянин», але цього виявилось замало

27 Березня 2017, 09:26
1621

Лучани підтримали петицію про присвоєння Миколі Романюку звання «Почесний громадянин міста Луцька», але, як з'ясувалося, цього недостатньо з точки зору Порядку представлення до присвоєння цього звання, затвердженого рішенням Луцької міської ради.

Відповідь на петицію, у якій лучани просили присвоїти звання «Почесного громадянина міста Луцька» Миколі Романюку, на сайті ЄСМП дав перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

Він зазначає, що, згідно з Порядком представлення до присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» (Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», затвердженого рішенням Луцької міської ради від 17.02.2010 № 2/12 із змінами) право висування кандидатур на присвоєння Звання має Луцький міський голова, секретар міської ради, постійні комісії міської ради, депутатські фракції міської ради, трудові колективи підприємств, установ, організацій міста (незалежно від форм їх власності), громадські організації, профспілки, творчі спілки. 

Матеріали щодо кандидатури на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» подаються в період із 01 січня до 01 липня. Попередній розгляд матеріалів щодо кандидатури на присвоєння звання проводиться на засіданнях всіх постійних комісій Луцької міської ради. Перед сесією на спільному засіданні всіх постійних комісій міської ради приймається рекомендація для розгляду на пленарному засіданні єдиної кандидатури на присвоєння звання. 

«Луцька міська рада повністю підтримує Вашу пропозицію, висловлену у петиції, та сподівається, що кандидатура Романюка М.Я. неодмінно буде рекомендована депутатськими комісіями для розгляду на пленарному засіданні як єдина кандидатура на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька», однак з метою забезпечення дотримання вимог, передбачених Положенням, прошу висування запропонованої Вами кандидатури оформити згідно з вимогами (наприклад, від імені громадської організації тощо)», – йдеться у відповіді.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром