Черговий «геноцид» українського народу, або що робиться із тестуванням на COVID-19 насправді

11 Червня 2020, 14:00
3128

«Сміття на вході – сміття на виході» - ще раз переконуємося у правдивості цієї гіпотези. Влада робить висновки про стан справ, щодо захворюваності на основі даних, які були актуальними два тижні тому.

Сьогодні деякі чиновники рапортують, що тестування на вірус роблять упродовж доби, в той час як пацієнти із підозрою на Covid-19 чекають на результати ПЛР-тестів у деяких регіонах країни до 10 днів.

До чого це призводить?

  • Хворі за весь цей період інфікують своїх рідних близьких та колег, що підвищує рівень захворюваності.
  • Приймаються не коректні висновки про зняття, чи продовження карантину. У першому випадку є ризик підвищення рівня захворюваності, у другому зростає зубожіння населення (хоча чиновників це не дуже цікавить, адже вони отримують свої зарплати у повному обсязі).
  • Формується неправдивий імідж «героїзму» влади,  які ніби майстерно борються із вірусом, а насправді відбувається великий обман українського люду, який рано чи пізно стане явним і приведе до його чергового розчарування і протестних настроїв, що обов’язково хтось використає.
  • Влада вже сьогодні пробує відповідальність за свої помилки та недопрацювання перекласти на недисциплінованість населення (що вона вже робить), і таким чином намагатиметься уникнути відповідальності, що обов’язково у майбутньому призведе до повторення наявної ситуації.
  • Формується імідж України, як країни, яка не здатна контролювати ситуацію із Covid-19, яка дає не правдиві дані, яка «бреше», що буде мати негативні наслідки, як для держави у цілому, так і для кожного, хто захоче поїхати закордон.

Тому ми пропонуємо провести опитування і встановити реальний стан справ, щодо тестування на Covid-19, що стимулюватиме владу з одного боку озвучувати коректні дані, щодо захворюваності, а з іншого примушуватиме її до нарощення кількості тестів, адже очевидно, що для того щоб зупинити пандемію – кількість тестів потрібно збільшити у рази.

Суть опитування полягає у тому, що кожна людина, якій проводили ПЛР – тестування дасть відповідь на наступні питання.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром